skip to Main Content
+34 642 614 726 hotel@lopalauetdelamuralla.com

Espais històrics a Lo Palauet de la Muralla

El que ens defineix és el concepte Hotel, Suites i Breakfast. Totes les habitacions del nostre petit hotel conserven el mobiliari original d’època i estan equipades per proporcionar la comoditat necessària sense renunciar a l’encant d’un lloc únic.

Allotjar-se en un museu és una oportunitat que no es dóna cada dia ni en tots els viatges. L’edifici és un banc de història que parla per si mateix d’estils artístics, de modes decoratives, de diferents cultures i anècdotes històriques. 

¿De quina època és Lo Palauet? 

El patriarca de la família ha conservat de manera meticulosa el nostre edifici, situat a l’antic barri jueu de Balaguer, la construcció del qual es remunta a 1333.

La nostra biblioteca

La biblioteca de Lo Palauet és un exemple de com l’elegància i l’estil poden coincidir de manera natural amb el benestar.

Més de mil volums: Hi ha diferents maneres de gaudir dels llibres. Gran part dels més de mil volums de la biblioteca d’aquest hotel petit són de tema religiós. Els més antics daten de l’Edat Mitjana. Després de salvar-se miraculosament durant la Guerra Civil, la col·lecció va ser adquirida pel convent de Sant Domènec de Balaguer, tot i que el seu origen es troba al monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes.

La terrassa

Són uns espais ideals per desconnectar, relaxar-se, prendre el sol, xerrar o improvitzar un aperitiu i passejar de dia o de nit.

La celler i el pati: espais per a esdeveniments

Lo Palauet de la Muralla disposa d’espais històrics únics, que hem adaptat per a celebrar esdeveniments, sopars, exposicions, degustacions, conferències, reunions i altres trobades.

Ample, històrica i sociable, la planta baixa, juntament amb el soterrani i el pati de la muralla, assegura l’èxit i posem a la teva disposició l’espai adequat. Es poden contractar i utilitzar els següents espais: La Sala Dolça de Foix. La celler amb la seva taula de pedra al soterrani. L’espai Baix Muralla amb sortida al Portalet i al riu Segre. Així mateix, s’ofereixen els salons, la biblioteca i la terrassa de la planta principal de Lo Palauet, des d’on s’accedeix al pas de la muralla.

Reserva la teva estada en un espai històric: Lo Palauet de la Muralla

Fes de la teva estada una experiència única en un lloc on cada racó compta una història. Cada habitació, cada sala, cada racó de Lo Palauet de la Muralla, tot i ser còmode i remodelat, continua conservant l’essència de la seva construcció el 1333.

Fes la teva reserva ara i gaudeix de la teva estada a Lo Palauet de la Muralla.

Back To Top