skip to Main Content
+34 642 614 726 hotel@lopalauetdelamuralla.com

Passa 1 dia a Balaguer

Descobreix tot el que pots fer durant un dia a Balaguer.

Visita l’Església de Santa Maria 

Es troba al cor de la ciutat, amb un estil gòtic. Construïda entre els segles XIV i XVI, aquesta joia és un veritable monument històric-artístic. La història de l’església es remunta a l’any 1351 i el 1575 es va convertir en la Parròquia de Balaguer. Deu finestres permeten que la llum il·lumini la nau, creant una atmosfera celestial. 

La seva ubicació estratègica permet que sigui visible des de pràcticament tota la ciutat, convertint-la en el centre sobre el qual s’envolta Balaguer. 

Passeja pel centre històric 

El centre històric de Balaguer i una de les poques herències àrabs de Catalunya. Aquesta singularitat el converteix en un dels nuclis urbans més antics i peculiars de la regió.

Travessaràs les antigues muralles que envolten la ciutat, apreciaràs les vistes panoràmiques del carrer del Pont i arribaràs a l’ampli espai del Mercadal. Tot conforma un laberint de carrers i carrerons, places i racons que val la pena visitar. 

 

Gaudeix d’una copa i unes tapes a la Plaça Mercadal 

La Plaça Mercadal és la plaça porticada més gran de Catalunya. Aquesta plaça es destaca per la seva varietat arquitectònica i els seus magnífics porxos. 

Els dissabtes, la Plaça Mercadal s’omple de vida amb la celebració del mercat setmanal. Aquest esdeveniment converteix la plaça en el punt de trobada pels habitants de la comarca, on l’activitat comercial acapara l’atenció de tots. 

 

Pla cultural amb Pla D’almatà 

El Pla d’Almatà és un jaciment arqueològic que transporta al període andalusí de la història de Catalunya. És el més gran del seu tipus que es conserva a la regió i un dels més importants de l’antiga al-Àndalus.

Els restes arqueològics del Pla d’Almatà corresponen a un dels barris de l’antiga medina de Balaguer, una ciutat perfectament planificada que va sorgir al segle X. 

 

Tasta el menjar tradicional a Cal Xirricló 

Aquí podràs tastar la cuina tradicional catalana, amb plats com “callos” i popets, però també ofereix una àmplia selecció de plats típics de la resta d’Espanya.

Et ve de gust un exquisit steak tartar de vedella, morro de bacallà confitat o pop de roca a la brasa? A Cal Xirricló, han conservat la calidesa d’abans i creat un ambient acollidor i elegant al seu menjador. 

 

Acaba el dia amb la millor estada a Lo Palauet de la Muralla 

Per acabar un dia a Balaguer necessites el màxim confort, per això et recomanem reservar a Lo Palauet de la Muralla. El nostre hotel palauet ofereix vuit suites, cadascuna amb la seva pròpia personalitat i totes equipades amb mobiliari original d’època.

Cada estada a Lo Palauet és una experiència en si mateixa. Les reformes modernes han permès mantenir l’essència original de les habitacions mentre es gaudeixen de les comoditats actuals.

No deixis que el teu dia a Balaguer acabi sense gaudir del descans que et mereixes a Lo Palauet de la Muralla!

Back To Top