skip to Main Content
+34 642 614 726 hotel@lopalauetdelamuralla.com

Sant Valentí màgic a Lo Palauet de la Muralla

El nostre hotel Lo Palauet de la Muralla és una antiga casa de Balaguer que ha estat reformada i reconvertida en allotjament. Conserva l’encant de l’antic palauet que va ser anys enrere, a més de que algunes de les sales de l’edifici continuen mantenint la seva funció, com la biblioteca i el celler.

Et convidem a celebrar Sant Valentí amb nosaltres i a sentir la màgia especial que envolta Lo Palauet. Creiem que un pla romàntic ideal ha d’incloure un allotjament amb encant, i aquest és el nostre cas! Vine a descobrir Lo Palauet de la Muralla i enamora’t de cada racó de l’estada.

Lo Palauet de la Muralla, un hotel molt romàntic

Lo Palauet de la Muralla va ser construït l’any 1333, per la qual cosa les seves parets oculten històries de moltíssims segles enrere. És un museu vivent en el qual cada racó de l’estada guarda un record. Està situat en l’antic barri jueu de la ciutat de Balaguer, per la qual cosa ha estat testimoni de la convivència entre cristians i jueus i la partida d’aquests últims de la ciutat.

 

Cada racó de l’hotel és únic, des de la biblioteca amb les seves més de 1.000 volums datats de l’edat mitjana, passant per la terrassa, fins al saló menjador decorat amb diverses obres d’art antigues.

Un altre lloc de l’establiment amb caràcter històric és el celler. Situada en el soterrani, té una taula de pedra i atresora diversos vins. Durant la vostra cita romàntica, podeu consultar al personal de l’hotel sobre la disponibilitat per fer un tast de vins privat al celler. Una cita romàntica íntima sense sortir del Palauet!

No obstant això, si hem de destacar un aspecte romàntic del nostre hotel, són les seves habitacions. Totes les suites han estat rehabilitades i cadascuna d’elles té una personalitat pròpia que la defineix. Estan decorades amb un estil que preserva la memòria antiga de l’hotel i els confereix una aura especial i rústica. Dormir en qualsevol d’elles és una experiència de viatge en el temps. No esperis més per reservar la teva suite per aquest Sant Valentí!

 

Plans per celebrar Sant Valentí a Balaguer

Balaguer és una antiga ciutat amb origen iber o romà, ja que s’han trobat restes de totes dues civilitzacions. No obstant això, la ciutat va començar a cobrar importància durant l’assentament musulmà en la Península i en l’edat mitjana. És una localitat amb molta història enclavada en les seves terres. Et ve de gust descobrir-la acompanyat de la teva parella?

Et proposem un passeig romàntic pel barri antic de Balaguer, per admirar els llocs de més interès del municipi, com la seva jueria, la plaça de Mercadal que és la plaça fortificada més gran de Catalunya, el santuari del Sant Crist o les restes del castell del Formós.

Després d’una ruta turística per la ciutat, finalitza el recorregut amb un passeig romàntic vorejant el riu Segre. I què et sembla robar un petó a la teva parella sobre el pont de Sant Miquel? Una construcció més antiga que la mateixa ciutat de Balaguer que travessa el riu. Un testimoni silenciós del pas del temps que ara també guardarà el record del vostre amor etern!

I per donar el toc final a la vostra cita de Sant Valentí, us suggerim un sopar íntim en qualsevol dels restaurants locals de Balaguer. A la ciutat es troben dos establiments que han estat premiats amb la prestigiosa estrella Michelín, per la qual cosa, a més de gaudir de la companyia, també gaudireu d’una deliciosa experiència culinària. Cal Xirricló és un restaurant familiar amb ambient rústic i detalls moderns que aposta per una cuina de producte amb algun toc actual. Per a una experiència única, el restaurant La Boscana, la decoració de la qual està integrada en la naturalesa. I és considerat un dels més romàntics d’Espanya!

Back To Top