skip to Main Content
+34 642 614 726 hotel@lopalauetdelamuralla.com

Suites & Breakfast

Lo Palauet disposa de cinc suites, dos a la planta principal i les altres tres a la superior. Estar a qualsevol d’elles, dormir a les mateixes, és per sí mateix una experiència, perquè et transporta en el temps i en l’espai a una atmosfera cada una d’elles amb personalitat pròpia. Les reformes a les que s’han sotmès fan que, sense renunciar al seu sabor i records originals, es gaudeixi de les comoditats actuals. Totes les suites i habitacions tenen decoració d’època.

Suite Segre link

Riu Segre

La suite Riu Segre és una de les suites més desitjades pels nostres visitants, per la seva amplitud i lluminositat. El seu nom fa referència al riu Segre que banya la comarca.

PER A

2 persones

Suite Miracle link

Miracle

La Suite Miracle és una de les suites més especials de Lo Palauet de la Muralla. La característica que la fa única és el capçal del llit, que formava part de l’àtic o part superior d’un retaule.

PER A

2-4 persones

Suite Mont Rebei. Link nova

Mont Rebei

Aquesta suite està situada a la planta superior. Consta d’un llit de matrimoni i un sofà que es pot convertir en un gran llit doble. És la preferida de les famílies que ens visiten amb fills.

PER A

2-4 persones

Suite Biblioteca link

Biblioteca

La Suite Bibioteca és una de les suites principals de Lo Palauet, sòbria i elegant, que si bé és interior, té l’accés a través de la fabulosa biblioteca, la qualcosa que li dóna un caràcter especial.

PER A

2 persones

Serra del Montsec

La Suite Serra del Montsec està situada a la planta superior, és de grans dimensions i gaudeix d’una gran terrassa amb taula i cadires, des de la que es divisa el riu Segre.

PER A

2 persones

CHECK IN: 15h  –  CHECK OUT: 12h

Habitacions & Breakfast

Les dues habitacions, classificades com a estàndard, estan situades a la planta principal, són interiors i diferents entre elles. Estan moblades i decorades amb gust i gaudeixen de totes les comoditats. Les dues porten noms femenins de dones. Una, el de la primera propietària de la que es té coneixement, i l’altre, d’una senyora que va ser rellevant a la mansió.

Habitació Inés de Rocaspana. Link nou

Inés de Rocaspana

L’habitació Inés de Rocaspana és de dimensions estàndard i deu el seu nom a la primera dona que va ser propietària del Palauet al segle XVIII.

PER A

2 persones

Habitació - Sra. Pasquala-link

Senyora Pasquala

L’habitació Senyora Pasquala és de dimensions estàndard. Si bé és interior, dona al Saló Romàntic, el qual té vistes al carrer Miracle.

PER A

2 persones

Fes la teva reserva

Vine a l’Hotel Lo Palauet de la Muralla i allotja’t a un dels llocs romàntics més especials de Catalunya. És una mansió senyorial situada al centre històric de Balaguer, a l’antic call jueu, molt a prop de la plaça Mercadal.

Back To Top