skip to Main Content
+34 642 614 726 hotel@lopalauetdelamuralla.com

Turisme de natura a Balaguer

La ciutat de Balaguer està situada a La Noguera i és un autèntic paradís pels amants del turisme de natura. El seu entorn, caracteritzat per la presència de l’aigua i la relaxant brisa, ofereix una gran varietat de rutes i paisatges naturals per desconnectar de la ciutat.

Congost del Mu

El Congost del Mu es troba a la comarca de La Noguera, molt a prop de Balaguer, fet que el converteix en un destí de fàcil accés des de Lo Palauet de la Muralla.

Aquesta gorga es va formar gràcies a l’acció del riu Segre, que travessa la Serra del Montsec i té com a pic més alt el Mu. L’excursió et portarà a través de ponts penjants, passarel·les metàl·liques i un paisatge natural impressionant.

Aquesta ruta és adequada per a persones majors de 7 o 8 anys, ja que no presenta dificultats excessives, encara que és bastant extensa. Recorreràs aproximadament 8 quilòmetres d’anada, la qual cosa significa que cobriràs uns 14-16 quilòmetres en total. És important tenir en compte que es tracta d’una ruta lineal, amb algunes seccions una mica empinades i trams de passarel·les.

 

Embassament de Sant Llorenç de Montgai

Sant Llorenç de Montgai és una localitat a la comarca de La Noguera i és coneguda pel seu bell embassament que recull les aigües del riu Segre. Ofereix oportunitats per a la pràctica d’activitats com el caiac, l’escalada i l’excursionisme, així com per banyar-se a l’embassament per desconnectar i relaxar-se a les seves aigües tranquil·les.

Just davant de l’embassament trobaràs el bar restaurant Mirador del Llac, que compta amb una estupenda terrassa.

 

Congost de Mont-Rebei

El Congost de Mont-Rebei és una gorga per la qual circula el riu Noguera Ribagorçana, a la frontera entre Aragó i Catalunya.

Si prefereixes visitar la gorga tenint una experiència més còmoda i relaxada, realitza el recorregut en catamarà. Et permetrà gaudir de la gorga sense esforç mentre seus còmodament en una embarcació.

El recorregut en catamarà abasta 16 quilòmetres i et portarà primer sota l’Ermita de la Mare de Déu de la Pertusa. Un altre punt d’interès són les escales de Montfalcó, que es poden veure des de la distància. Després de travessar el pont penjant de Montfalcó, trobaràs el Congost de Mont-Rebei.

 

Vine a Lo Palauet per gaudir de Balaguer i la natura de Lleida!

Si estàs planejant una visita a Balaguer i vols experimentar de primera mà l’entorn natural de Balaguer i Lleida, reserva la teva estada a Lo Palauet de la Muralla.

Les nostres suites i habitacions d’alta qualitat et proporcionaran la comoditat i el luxe que necessites durant la teva visita. També comptem amb una preciosa terrassa i zona on podràs relaxar-te i desconnectar del soroll de la ciutat.

A Lo Palauet, et sentiràs com a casa mentre dorms a la comoditat d’un palau i gaudeixes de les meravelles naturals que Balaguer i els seus voltants tenen per oferir.

Back To Top