skip to Main Content
+34 642 614 726 hotel@lopalauetdelamuralla.com
Sala de reunions

Un hotel únic per celebrar esdeveniments

Lo Palauet de la Muralla: Un espai històric per al teu esdeveniment

El que ens defineix principalment és el concepte d’Hotel, Suites i Esmorzar. Totes les habitacions del nostre hotel palau conserven el mobiliari original d’època i, al mateix temps, han estat reformades i equipades per proporcionar la comoditat necessària sense renunciar a l’encant propi del Palauet. L’edifici es va construir el 1333 i ha estat conservat gràcies al patriarca de la família, que estava convençut de mantenir la memòria i història del palau.

Alguna vegada has imaginat com seria viure en un Palau? Amb nosaltres pots fer-ho realitat, ja veuràs que viure en un hotel palau és també una experiència cultural. No importa l’època de l’any, tindràs molt per gaudir a Lo Palauet. No oblidis aprofitar la nostra biblioteca, terrassa, celler, salons i obres d’art.

L’espai idoni per als teus esdeveniments

Lo Palauet de la Muralla disposa d’espais històrics únics, que hem adaptat per celebrar esdeveniments, sopars, exposicions, degustacions, conferències, reunions i altres reunions, que faran passar un bon moment i deixaran un record memorable.

Es poden contractar i utilitzar els següents espais:

 • La Sala Dolça de Foix
 • La cava amb la seva taula de pedra al soterrani
 • L’espai Baix Muralla amb sortida a lo Portalet i al riu Segre

 

També s’ofereixen els salons, la biblioteca i la terrassa de la planta principal de Lo Palauet.

En qualsevol d’aquests espais es poden organitzar i celebrar esdeveniments en un entorn tranquil i elegant.

Vols organitzar una degustació de vins o un sopar? Sense cap problema. Tindràs l’oportunitat de fer-ho a la nostra taula de pedra massissa. També es pot visitar el pati sota muralla, delimitat pels murs de pedra de l’edifici i per la muralla de Balaguer, un espai únic on s’han celebrat concerts, festes i reunions de treball.

Serveis de l’espai

 • Capacitat per a 80 persones com a màxim.
 • Taules i cadires.
 • Aire condicionat fred-calor.
 • Projector (opcional).
 • Càtering (opcional).
 • Aparcament disponible amb reserva prèvia: 12€ la nit, IVA inclòs.
 • Banys independents.
 • No s’admeten gossos.
 • Per les característiques històriques de Lo Palauet, avui manté les escales originals i no és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Confia en nosaltres per a un esdeveniment d’èxit

Si estàs buscant el lloc perfecte per celebrar el teu pròxim esdeveniment, Lo Palauet de la Muralla és la elecció ideal. Oferim un entorn únic i ple d’història que farà que el teu esdeveniment sigui perfecte.

El nostre equip s’encarregarà que cada detall estigui ben cuidat perquè tu i els teus convidats tingueu la millor experiència.

Contacta amb nosaltres

Si desitges organitzar un casament, una conferència, un sopar de gala o qualsevol altre tipus d’esdeveniment, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per fer del teu esdeveniment un èxit.

Back To Top