skip to Main Content
+34 642 614 726 hotel@lopalauetdelamuralla.com

HOTEL, SUITES & BREAKFAST

Lo Palauet, clàssic i
modern al mateix temps

Hotel, Suites & Breakfast

Lo Palauet disposa de vuit àmplies suites i dues habitacions estàndar, totes diferents, amb personalitat pròpia. Conserven mobiliari d’època original i estan equipades per proporcionar la comoditat necessària sense renunciar a l’encant històric i al nostre esperit sostenible.

El check-in serà  a partir de les 15h i el check-out a les 12H

Suite Comptes d'Urgell. Hotel encantador Lo Palauet. link

Suite Comtes d’Urgell

Les dimensions d’aquesta suite la fan digna de comtes, princeses i, del que és més important, els nostres hostes. Plena de detalls i acollidora, tot i la seva grandària, farà que vulguin tornar-hi una vegada i una altra.

PER A

2 persones

Suite Miracle link

Suite Miracle

La Suite Miracle és una de les suites més especials de Lo Palauet de la Muralla. Té com a particularitat el capçal del llit, que formava part d’un retaule d’església, i les pintures originals del segle XIX que es conserven al sostre.

PER A

2-4 persones

Suite Estany d'Ivars. Hotel Balaguer. Link

Suite Estany d’Ivars

La banyera dins l’habitació és el petit estany d’aquesta suite; el llit estil venecià amb un capçal de pel·lícula és una altra de les joies que ofereix aquesta estança; un vidre translúcid a la paret de la dutxa ens convida a passar davant un mirall estratègic.

PER A

2 persones

Viure en un museu

Allotjar-se en un museu és una oportunitat que no es dóna tots els dies ni en tots els viatges.

L’edifici és un banc d’història que parla per si mateix d’estils artístics, de modes decoratives, de diferents cultures, d’anècdotes històriques que transporten el viatger des de l’Edat Mitjana a l’actualitat a través d’una efervescent successió de nissagues, conflictes, esplendors i foscors. Per tot això, Lo Palauet de la Muralla és més que un hotel, és una experiència cultural. Una delícia en tots els sentits!

Els clients opinen

HOTEL AMB ENCANT!

Casa històrica decorada amb estil, al centre de Balaguer, a prop de diversos bars de tapes.
Benvinguda amb encant malgrat la nostra arribada tardana. Paisatges molt agradables a la terrassa (maig). Aparcament cobert disponible per a un o dos cotxes, aparcament gratuït als voltants.

Vanesa Sánchez

ENJOYABLE STAY!

Thanks for an enjoyable stay! We were recomended by a friend from the village and the place was well worth lomiy. We will recomend it for sure to anybody who asks!!

Ana & Robert

DANKE!

Danke für die schöne Zeit in diesem Märchen-Mittelalter-Palast! Für uns eine perfecte Basis zu den Kletterfelsen.

Helena & Olaf

AMAZING

One of the most beautiful houses I have ever stayed in! The house has so much authentic character and feel like you’re staying in 17th century luxory. Right in the heart of the city, you can literally walk out of the front door right into the city center.
Everything was perfect just the way it was. Please, don’t change it or become commercial with tv’s in the bedrooms. Breakfast was an added bonus. Beautiful escape out of the city of Barcelona. Will definitely be back!!

Donald, Bermudas

L’entorn i activitats

Explorar la comarca en profunditat és una de les recomanacions de Lo Palauet de la Muralla per al viatger més intrèpid. Passejar per la vora del riu Segre, gaudir de l’art a l’espai PLANTA de la Fundació Sorigué, fer senderisme o caiac pel Congost de Mont Rebei, descobrir la ruta del Tren dels Llacs o visitar el Parc Astronòmic del Montsec, són algunes de les nostres propostes. No te les pots perdre!

Back To Top